TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

BMW dichtbij besluit over nieuwe elektrische auto

Wat gaat het volgende elektrisch aangedreven i-model van BMW worden? Ze zijn er bijna uit bij het Duitse merk.

Dat er een derde i-model aan de line-up wordt toegevoegd is zeker, maar wat voor auto wordt dat? Er liggen meerdere plannen, zeer binnenkort hakken de hoge bazen van het merk de knoop door. Volgens het Britse Autocar zijn er twee carrosserievarianten favoriet: een MPV en een sedan.

Die MPV is gebaseerd op de i3 en moet veel ruimte bieden, als een volwaardige (elektrische) gezinsauto. Om de huidige MPV’s van het merk niet in de weg te zitten zal de elektrische MPV qua afmetingen boven de 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer gepositioneerd worden.

Optie nummer 2 is een sedan die net iets groter of iets kleiner is dan de 3 Serie. Met deze sedan kan BMW de concurrentie aangaan met de toekomstige Model 3 van Tesla.

Het nieuwe i-model van BMW krijgt waarschijnlijk de naam i5 en komt over een jaar of 3 op de markt.

bron: autokopen.nl

About the Author:

Leave A Comment