TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

China wil miljarden in oplaadpunten steken

China wil ruim € 12 mrd investeren in de aanleg van oplaadpalen voor elektrische auto’s. De maatregel moet de verkoop van schone auto’s aanjagen.

De Chinese overheid maakt het initiatief op korte termijn officieel bekend, zeggen ingewijden tegen persbureau Bloomberg. Zij wilden verder niets zeggen over de duur van het investeringsprogramma en of het laadsysteem geschikt is voor buitenlandse auto’s als de Tesla.

De impuls is de laatste in een serie maatregelen die de Chinezen moet overhalen over te stappen op elektrische auto’s of plug-in hybrides. Eerder deed het land vijf miljoen extreem vervuilende auto’s in de ban. Met ingang van volgende maand verdwijnt de aanschafbelasting op alle auto’s die gebruik maken van ‘nieuwe energie’, zoals China die noemt: elektrisch, hybride en auto’s met een brandstofcel.

Impuls

In 2015 wil China een miljoen elektrische auto’s op de weg hebben, om luchtvervuiling in de grote steden tegen te gaan. De verkoop gaat minder snel dan gehoopt, omdat consumenten de auto’s nog te duur vinden en de oplaadcapaciteit onvoldoende. Om het goede voorbeeld te geven kondigde de overheid onlangs aan dat in 2016 tenminste 30 procent van de nieuwe auto’s in het staatswagenpark uit elektrische auto’s bestaat.

Buitenlandse autofabrikanten als BMW en Tesla hebben hoge verwachtingen van China als groeimarkt voor elektrische auto’s. Beide bedrijven investeren in fabrieken en laadsystemen om de elektrische auto aantrekkelijker te maken.

Het is niet bekend wanneer de Chinese overheid met de maatregel naar buiten komt. Bloomberg schrijft dat verschillende pogingen om het nieuws bevestigd te krijgen, niet zijn gelukt.

Bron: Duurzaambedrijfsleven
By | 2015-05-18T07:36:02+00:00 mei 2nd, 2015|Categories: Algemeen Nieuws, Ecotap Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment