Snel laders

Previous
Next

DC 15

Deze wandlader is bij uitstek geschikt om “1 fase ladende auto’s” snel te kunnen laden. De lader heeft een DC power output van maximaal 15kW. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en afgezekerde Amperage.

Previous
Next

DC 30

De Ecotap® DC 30 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting. De lader heeft een DC power output van maximaal 30kW. 
Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en afgezekerde Amperage.

Previous
Next

DC 60

De Ecotap® DC 60 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting. De lader heeft een DC power output van maximaal 60kW.
Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en afgezekerde Amperage.

Previous
Next

DC 120

De Ecotap® DC 120 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting. De lader heeft een DC power output van 120kW @CCS of 60kW @CHAdeMO. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en afgezekerde Amperage.

Previous
Next

DC 180

De Ecotap® DC 180 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting. De lader heeft een DC power output van 120kW @CCS en 60kW @CHAdeMO. Uniek gegeven is dat bij de DC 180 2 auto’s gelijktijdig geladen kunnen worden. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van de auto en afgezekerde Amperage.