Nieuws

De beste keuze in elektrisch laden vraagt om de deskundigheid van de regionale vakman!

Ecotap is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

De ene elektrische oplader is de andere niet. Er bestaat veel kwaliteitsverschil. Waar moet u op letten, hoe selecteert u de beste oplader en waar is deze te bestellen?

Vakkundig servicepunt
De belangrijkste criteria bij elektrisch opladen zijn brandveiligheid, snelheid van laden én de duurzame toepassing. Tot dit laatste behoort ook dat u maximaal verzekerd bent van gemak, zoals het voorkomen van storingen. En mocht er onverhoopt toch nadere service gewenst zijn, dat u volledig terug kunt vallen op een vakkundig servicepunt. Het advies en de service van de vakman bij u in de regio maken dan zeker het verschil.

Persoonlijke keuze
De selectie van een laadpaal- of zuil is bepaald niet iets van een snelle online keuze. Daarom ook beschikt Ecotap, de nummer 1 in elektrisch opladen, over een groot fysiek netwerk aan professionals. Het zijn allen gekwalificeerde dealers en installateurs die na een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen de beste persoonlijke keuze en aanpak zullen aanbevelen. Daarnaast garanderen ze u optimaal gebruiksgemak en kunt u terugvallen op maximale garanties. Een prettige zekerheid voor wie probleemloos elektrisch wil laden. Bij Ecotap bent u namelijk altijd ‘in charge’.

Maximaal laadcomfort
Hoe herkent u de laadpalen- en zuilen van Ecotap? Heel eenvoudig. Ze beschikken over de kenmerkende frisse kleur groen en een herkenbare, fraaie ergonomische vormgeving. Dat is bepaald niet het enige verschil, want ook al opvallend is de toepassing van zeer robuust staal. Dit materiaal is slijtvast, licht in gewicht en duurzaam. Tel daarbij op dat Ecotap de hoogste mate van brandveiligheid verwezenlijkt, en u zult begrijpen dat uw laadcomfort door het merk maximaal gegarandeerd wordt.

Vakman om de hoek
Staat u voor de keuze van elektrisch laden? Bekijk hier onze producten en selecteer de vakman bij u om de hoek. U kunt vertrouwen op een professioneel, persoonlijk en vrijblijvend advies. Daarmee haalt u alles uit de oplader van uw keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *