De elektrische fiets; niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

De tijd dat de elektrische fiets was voorbehouden aan de senioren van Nederland is voorgoed voorbij!

Al jarenlang maakten elektrische fietsen een stevige opmars in de fietsenhandels van ons land en de afgelopen jaren is dat met grote sprongen voortgezet.

Hoog tijd om een aantal belangrijke ontwikkelingen rondom de e-Bike uit te lichten.

  1. Lekker hip, zo’n e-Bike

Toegegeven, de term e-Bike klinkt ook een stuk lekkerder dan ‘de elektrische fiets’. Maar ook DIE benaming is zijn stoffige karakter al een hele tijd kwijt!

e-Bikes worden dan ook nog steeds toenemend veel verkocht in Nederland aan tal van leeftijdsgroepen en is zeker niet langer voorbehouden aan de ouderen. Het image van de e-Bike heeft daarmee een mooie boost gehad.

  1. Een elektrische fiets voor alle leeftijden

De snelst groeiende groep gebruikers zijn mensen tussen de 21 en 40 jaar waarbij met name woon-werkverkeer (het alternatief voor de auto voor een rit die met een gewone fiets net een brug te ver is) of school/studieverkeer een belangrijke factor zijn.

Waar het ritje met een traditionele fiets als te ver of te zwaar wordt bestempeld en het meest gekozen alternatief toch nog de auto is, is de elektrische fiets als ideale uitkomst. LEES HIER VERDER

De elektrische fiets; niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

By |2017-08-03T09:44:51+00:00augustus 3rd, 2017|Algemeen Nieuws, Blog, Ecotap Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor De elektrische fiets; niet meer weg te denken uit ons straatbeeld

About the Author: