eco charge-001
Ecocharge: Hierom is Ecotap onbetwist de nummer 1 laadoplossing

Hoe Will Verhagen van Ecocharge terechtgekomen is bij Ecotap? “Voordat ik mijn eigen bedrijf opstartte, heb ik lange tijd gewerkt voor een grote multinational. Op 2 april 2020 ben ik aangevangen, want 1 april vond ik toch wel een vreemde datum…”, vertelt Will lachend. Bij zijn laatste werkgever was Will Verhagen keiharde business gewend. “Ik stond daarom des temeer versteld van mijn hartelijke ontvangst bij Ecotap. Het leek wel alsof ik in een warm bad stapte, want ik werd direct al uiterst voorkomend ontvangen door de medewerkers. Mij werd gevraagd waarin ik mij wilde onderscheiden. Vervolgens hebben ze mij geadviseerd om me te focussen op de kwaliteit van de producten. Een uitstekend advies, want hierin wordt écht het verschil gemaakt. Vanaf het begin af aan is er sprake van een wisselwerking die ik als heel prettig ervaar.”

Onder de indruk

“Thuis aangekomen heb ik tegen mijn vrouw gezegd, dat ik zo’n prettige ontvangst niet eerder had ervaren. Was er sowieso van onder de indruk dat dit soort bedrijven überhaupt nog bestaan. Fijn, open, duidelijk en eerlijk naar elkaar. Dezelfde dag nog heb ik teruggebeld. En zo is de samenwerking tussen Ecocharge en Ecotap ontstaan: Ecotap werd de vaste leverancier, en Ecocharge werd Premium Partner.”

Veel kennis

Was de keuze voor Ecotap echt zo eenvoudig en snel gemaakt? Verhagen daarover: “Laat ik eerlijk zijn: voorafgaand aan mijn bezoek aan Ecotap had ik een tweetal andere fabrikanten van laadoplossingen bezocht voor een inventarisatie. Ze bleken formeel in hun aanpak. Ik heb echter een partij nodig waar de lijnen kort zijn en de betrokkenheid groot. Als er vragen zijn, dan wil ik iemand direct kunnen bellen die mijn vraag snapt en actief meedenkt in de oplossing. Dat gevoel had ik bij die andere partijen niet, maar zeker wel bij Ecotap. En dat gevoel is ook in de praktijk bevestigd. Vanaf dag één heeft Ecotap mij geholpen met goede informatieverstrekking en ondersteuning”, geeft Will Verhagen tevreden aan. “Dit heeft mij veel kennis gebracht. Nu zijn we 2,5 jaar verder en is Ecocharge geweldig gegroeid”.

10 jaar garantie

Will Verhagen vervolgt: “Voor mij is Ecotap zonder twijfel de nummer 1 laadoplossing, voornamelijk door de ongekende kwaliteit van hun producten en de medewerking die ik krijg. Het gebruiksgemak van de Ecotap laadoplossingen is erg goed. Het is allemaal uiterst functioneel en bevat een prettig verwerkingssysteem, wat het allemaal heel gebruiksvriendelijk maakt. En het zijn technische producten: producten die om onderhoud kunnen vragen. Door de korte lijnen binnen Ecotap kan ik mij onderscheiden in mijn servicelevel”. Ook als het gaat om de garanties is Will zeer tevreden. “De laadpalen- en zuilen van Ecotap zijn uitgerust met een stalen body. Hierop wordt 10 jaar garantie gegeven. Dit is voor mij een echt USP, die ik duidelijk vernoem naar klanten. Kortom; iedereen is blij met Ecotap”, besluit de energieke allround laadpaalspecialist.