Met de introductie van steeds meer ‘1 fase ladende” auto’s stuiten we in Nederland op een probleem.  Auto’s laden in de geringe tijd dat ze s ’avonds of overdag aan een lader staan namelijk niet maximaal op, terwijl er op locatie wel degelijk genoeg stroom aanwezig is. Ecotap heeft hier DÉ oplossing voor. In plaats van gebruik te maken van de on-board laders zetten we de laders buiten de auto aan het werk. Hierdoor kunnen we beter gebruikmaken van de verschillende aanwezige fases en jouw auto sneller ‘vol’ kunnen laden zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw elektrische rit.

Met de Ecotap 15 kW DC lader kunnen we je  ‘1-fase ladende auto’s minimaal 3 tot 6 keer sneller laden zonder een dure verzwaring van jouw net aansluiting te hoeven aanvragen.

Laat de autofabrikanten doen waar ze goed in zijn, namelijk het maken van fantastische elektrische auto’s en laat Ecotap je ontzorgen in het realiseren van een geschikt laadnetwerk.

De 15 kW DC, CCS lader zal in het 2e kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zijn echter je kunt deze nu al bestellen. In combinatie met onze installatie service kunnen we op die manier alles voor je regelen.

Later in het jaar zal Ecotap de lader naast de uitvoering met Drukknop (zonder registratie) ook introduceren in de variant met een laadpas (met registratie). Hierdoor krijg je inzicht in de transactie en de mogelijkheid om de geladen kwh’ en zakelijk te verrekenen.

Neem contact op met Ecotap of jouw lokale dealer voor meer informatie.