Ecotap BV wint tender Landeshauptstadt München

Ecotap BV wint tender Landeshauptstadt München

De Landeshauptstad van Beieren, München, gaat het eigen wagenpark in snel tempo vervangen voor elektrische auto’s en heeft, voor het opladen hiervan gekozen voor laadstations van Ecotap BV uit het Brabantse dorp Boxtel. Hiermee geeft de hoofdstad van Beieren een voorbeeld af en zet een belangrijke stap in de richting van een groene en duurzamere samenleving. Binnen 2 tot 4 jaar zullen in München tientallen laadstations van Ecotap staan. Alle diensten zoals Brandweer , de stadsreiniging, referat voor school en sport, Baureferat van de stad München kunnen nu zonder moeite direct via het inkoopkantoor van de stad laadstations bestellen. München heeft voor Ecotap gekozen vanwege de robuuste kwaliteit, hoge zekerheid door het uiterst lage storingspercentage, en de mogelijkheid om via de backoffice inzicht te hebben in het verbruik per auto en geladen KW’s per station. Tevens speelde de enorme ervaring die Ecotap op dit gebied heeft een grote rol. De scherpe prijs, die Ecotap hanteert voor zijn producten, maakt de rekensom compleet. Wij van Ecotap zijn dan ook trots dat wij nu voor de komende 4 jaar zijn aangewezen als de leverancier van laadstations in München.

Er is geen twijfel over mogelijk dat de elektrische auto steeds vaker de plaats zal innemen van de conventionele benzine en diesel auto. München is er binnenkort klaar voor. Ook Den Haag kleurt langzaam groen met maar liefs 1200 laadpunten van Ecotap.

Ecotap BV is buiten Nederland, ook actief in Europa tot aan Azerbeidzjan en Sri Lanka toe.
Kijk ook eens op www.ecotap.nl.

By |2017-02-01T13:54:29+00:00januari 26th, 2017|Algemeen Nieuws, dealers, Ecotap Nieuws, gemeente nieuws, Innovatie, Nieuwe Oplaadpalen Geinstalleerd, nieuws over laadpunten voor auto's|Reacties uitgeschakeld voor Ecotap BV wint tender Landeshauptstadt München

About the Author: