TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ecotap laadpalen voor de Combinatie Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan wordt de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag. Deze wordt uitgevoerd door de BAM. Duurzaam bouwen en werken is een belangrijk onderwerp voor de BAM. Het bieden van de mogelijkheid om elektrische voertuigen op te laden op de parkeerplaats van de bouwkeet van BAM is een van de manieren waarop zij hier aandacht aan besteden. Ecotap heeft in opdracht van BAM oplaadpalen geleverd in witte kleuren met het opvallende logo van de Combinatie Rotterdamsebaan.

 

About the Author:

Leave A Comment