TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ecotap levert stroom courtesy cars EK Atletiek

Ecotap levert stroom courtesy cars EK Atletiek

Amsterdam, 3 juli 2016
Ecotap verzorgt tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam 48 oplaadpunten bij het Olympisch Stadion, waar de elektrische en hybride courtesy cars van Official Car Sponsor BMW van de benodigde stroom kunnen worden voorzien.

Met de diensten van National Supplier Ecotap en BMW wordt bij de EK Atletiek (6-10 juli) het belang van een duurzame luchtkwaliteit onderstreept. ‘Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor het welzijn en de gezondheid van iedereen’, aldus Kees van Bergen, directeur van Ecotap BV.

‘Duurzaamheid en oog voor luchtkwaliteit sluiten naadloos aan bij een van de boodschappen die wij uitdragen: sporten en bewegen in een gezond klimaat’, aldus Ellen van Langen, Event Ambassador van de EK Atletiek.

About the Author:

Leave A Comment