TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ecotap national supplier EK Atletiek 2016

Betere Luchtkwaliteit: Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten tijdens het EK Atletiek, maar vooral voor het welzijn en de gezondheid van iedereen.

Topsporters kunnen niet presteren zonder een actieve en gezonde leefstijl. Daarbij wordt de kwaliteit van de lucht die we inademen wel eens vergeten. Vooral rond en om het olympisch stadion in Amsterdam , waar juist de concentratie van Co2 extra hoog is, gaat het leven tijdens het EK Atletiek gewoon door. BMW en Ecotap zullen tijdens het evenement een signaal afgeven dat we duurzamer met onze luchtkwaliteit om moeten gaan.

“Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor het welzijn en de gezondheid van iedereen”, vertelt Kees van Bergen, directeur van Ecotap BV.

Ecotap zal ( door middel van 48 oplaadpunten) elektrische BMW’s, waarmee de Atleten worden vervoerd, voorzien van de benodigde stroom. Natuurlijk zullen wij met een team van adviseurs  op het evenement aanwezig zijn. Dus mocht u overwegen  elektrisch te gaan rijden, dan kunnen wij u vrijblijvend hierover adviseren.

Ecotap wenst iedereen een groen en sportief opgeladen EK toe.

About the Author:

Leave A Comment