Ecotap op de BCdagen 17 en 18 mei as.

Ecotap is een bekend begrip binnen de EV branche, maar veel ondernemers, groot of klein,  worden nu geconfronteerd met milieubelastende issues, zoals groen ondernemen en duurzaamheid in de breedste vorm. Wij zijn van mening dat daar wel wat introductie vanuit Ecotap nodig is wat betreft de introductie van ons bedrijf alsmede de produkten.  Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. !

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in verschillende locaties en regio’s. De BCdagen.nl is hét podium waar alle ondernemers elkaar in 2 dagen ontmoeten en on- en offline netwerken, gratis inspiratiesessies bijwonen en business genereren.

Data en Openingstijden BCdagen regio Tilburg
Woensdag 17 mei: 14.00 – 22.00
Donderdag 18 mei: 10.00 – 17.00

De BCdagen richt zich op ondernemers, organisaties en overheden uit de regio. Natuurlijk staan de BCdagen ook open voor deelname van organisaties uit naburige provincies, om ook zo zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Dit alles vanuit de gedachte en het thema: “Grenzen verleggen”.

Meer over de BCdagen: klik hier

 

By |2017-05-15T14:22:42+00:00mei 15th, 2017|agenda, Algemeen Nieuws, dealers, Ecotap Nieuws, gemeente nieuws, Innovatie, nieuws over laadpunten voor auto's|Reacties uitgeschakeld voor Ecotap op de BCdagen 17 en 18 mei as.

About the Author: