Ecotap oplaadpunten voor de Wereldrecordpoging langste rij EV

Wereldrecordpoging langste rij elektrische voertuigen van Helmond naar Eindhoven

Sluit aan bij de E-parade

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde organiseert op zondag 26 maart 2017 een poging om het wereldrecord van de langste rij  volledig  elektrisch aangedreven voertuigen te verbeteren. Deze E-Parade vindt plaats op de hiervoor afgesloten snelweg A270 tussen Helmond en Eindhoven. Iedereen met  een 100% elektrisch voertuig – auto, motor, scooter, bus, kan mee doen  (dus geen hybride voertuigen).

Het evenement vindt plaats op de Automotive Campus in Helmond in het kader van de Automotive week. Deze gaat die zondag van start met een publieksdag. Speciaal voor deze happening zal de snelweg A270 tussen Helmond en Eindhoven worden afgesloten. De E-parade is een must voor de autoliefhebber, maar ook geschikt voor een gezellig dagje uit als gezin.

Het huidige record is in Berlijn gevestigd en staat op 577 voertuigen. Gemikt wordt op minimaal 600 voertuigen.

Met  de recordpoging wil  Rotary Club Eindhoven Eeckaerde geld binnen halen voor de Ontdekfabriek. Zij gaat een lesprogramma ontwikkelen om basisschoolleerlingen in achterstandswijken in de regio nader kennis te laten maken met techniek en duurzaamheid.

Diverse bedrijven, overheden en organisaties hebben hun medewerking toegezegd zoals NXP, Neways, Ecotap, Kuijpers Installaties, Sunny Crew, gemeente Helmond, Eindhoven 365 en Helmond Marketing, Automotive Campus, Technische Universiteit Eindhoven, Brainport Development, Washin7, Tesla, Senzer, ANWB.

Voor meer info en aanmelding kijk op www.E-parade.nl

Voor meer informatie
Rotary Club Eeckaerde Eindhoven
Rachida Achhoud 06 51 03 24 74
Erik van Nuland 06 22 24 84 60
Rob Baken 06 51 59 49 55

Email: info@e-parade.nl

 

By |2017-02-22T08:10:37+00:00januari 19th, 2017|agenda, Algemeen Nieuws, dealers, Ecotap Nieuws, Innovatie, nieuws over laadpunten voor auto's|Reacties uitgeschakeld voor Ecotap oplaadpunten voor de Wereldrecordpoging langste rij EV

About the Author: