Brabantse producent van oplaadpunten wint prestigieuze aanbesteding gemeente Den Haag.

Ecotap uit Boxtel, de nummer één in oplaadpunten is winnaar geworden van de prestigieuze aanbesteding van de gemeente Den Haag. Over een tijdsbestek van 3 jaar gaat Ecotap 1200 laadpunten leveren, installeren, beheren en onderhouden.

In totaal hebben 6 bedrijven zich ingeschreven op de EMVI aanbesteding. Ecotap is als winnaar uit de bus gekomen door het aanbieden van de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit op een bijzondere MVO manier. In totaliteit vertegenwoordigd deze gunning een omzet van ruim 2 miljoen euro.

Directeur van Ecotap, Kees van Bergen is ongelooflijk trots op dit prachtige resultaat. Het is de beloning en erkenning van 4 jaar bouwen aan een prachtig sociaal bedrijf.Door deze gunning wordt Ecotap in één keer de grootste Nederlandse fabrikant van oplaadpunten. De fundatie van Ecotap bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor is het bedrijf ook trede 3 Prestatieladder Socialer Ondernemen gecertifieerd. Door deze gunning groeit Ecotap verder door wat zal resulteren in zeker 10 extra arbeidsplaatsen de komende jaren. Het winnen van deze aanbesteding toont aan dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in combinatie met innovatie leid tot een succesvolle bedrijfsvoering.

De komende jaren zal Ecotap verder doorgroeien en maat en toon aangevend worden in de markt van elektrisch rijden.

About the Author: