Ecotap SLM DUO gehuldigd door Burgemeester van Terneuzen J.A.H. (Jan) Lonink

Ecotap SLM DUO gehuldigd door Burgemeester van Terneuzen J.A.H. (Jan) Lonink

Vandaag 15 februari heeft de burgemeester van Terneuzen en de voorzitter van Bio Base Europe Training Center,  de eerste 100% duurzame oplaadpaal met lichtmast onthuld. De laadpaal heeft een plek gekregen bij het centrum voor duurzame economie en technologie: Bio Base Europe Training Center. Het is een samenwerking tussen de producent Ecotap, distribiteur Ecopoles en uitbater AgriSnellaad. Deze drie bedrijven zijn oprecht betrokken bij inspanningen die substantieel bijdragen aan verbetering van de directe leefomgeving van mens en milieu.

Het lijkt nu misschien nog niet zo belangrijk, een lantaarnpaal als laadstation voor elektrische auto’s. Maar volgens Ecotap  is deze uitvinding voor de toekomst erg belangrijk. Als er ooit een tijd komt waarin we allemaal elektrisch rijden, zullen er manieren gevonden moeten worden om te voorkomen dat het hele straatbeeld wordt bepaald door laadpalen. Deze lantaarnpaal zou dat kunnen oplossen.

De combinatie van oplaadpunten en lichtmast is volgens Ecotap de oplossing van optimale invulling op openbare ruimten binnen stadskernen.

Voor meer informatie over de Ecotap SLM DUO klik hier