Electric Motorcycles Nederland presenteert nieuwe showroom

Elektrische motoren worden niet alleen door de milieuvriendelijke aandrijving,  maar ook door hun eigentijdse styling en grote actieradius steeds populairder.  Om aan de groeiende vraag en wensen voor een optimale voorlichting tegemoet te komen heeft Electric Motorcycles Nederland een nieuwe vestiging geopend in Groningen en is tevens een officiële verkooppunt van Ecotap-laadpunten geworden.

De Oplaadpunten van Ecotap zijn geschikt voor het elektrisch opladen van e-bikes, elektrische scooters, scootmobielen, auto’s en motorfietsen. De oplaadpunten van Ecotap worden in Nederland geassembleerd en bestaan voornamelijk uit in Nederland vervaardigde producten. Ecotap-producten zijn dankzij de fraai groene kleur, het design en de uitvoering (eenvoudige bediening, vandalismebestendig) uiterst herkenbaar. “De producten van Ecotap zijn opvallend gunstig geprijsd”, aldus Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles.

De nieuwe showroom van Electric Motorcycles Nederland is 120 m2 groot, genoeg ruimte om het gehele leveringsprogramma van Electric Motorcycles Nederland ten toon te stellen. Een ideale locatie voor de moderne motorrijder die is geïnteresseerd in een elektrische motorfiets.

Electric Motorcycles Nederland

Moermanskweg 2 unit 7
9723 HM Groningen
T: +31(0)854016222
E: info@electricmotorcycles.nl

www.electricmotorcycles.nl

About the Author: