Elektrisch rijden in je gemeente | Mobiliteit en duurzaamheid

Al jarenlang zijn toenemend alert op de staat van onze omgeving, de leefbaarheid van onze gemeentes en natuurlijk het welzijn van het milieu en de natuur. De explosieve groei in elektrische rijders is daar gelukkig een welkome bijdrage aan; we concentreren ons op uitstootbeperking, milieubelasting en willen tegelijkertijd niet graag concessies doen aan onze persoonlijke gebruiksgemak.

De rol van Gemeenten is daarin natuurlijk niet onbelangrijk. Naast sturing en handhaving op de beperking van onnodige uitstoot, is de faciliterende rol voor gemeenten belangrijk. Dus hoe zorgt je gemeente voor stimulans in slimme energie?

Investering in duurzaamheid

Net als andere gemeenten die voorgingen, investeren gemeenten steeds vaker in slimme laad- en werkpunten op centrale plekken in de omgeving. De Ecotap Solar Bench is daar een mooi voorbeeld van; Een prachtige, mooi vormgegeven werkplek die daadwerkelijk een bijdrage levert aan de omgeving, duurzame energie en tegelijkertijd veel gemak biedt voor inwoners.

LEES HIER VERDER

By |2017-11-14T13:06:03+00:00november 14th, 2017|Algemeen Nieuws, Blog|Reacties uitgeschakeld voor Elektrisch rijden in je gemeente | Mobiliteit en duurzaamheid

About the Author: