TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Elektrische Chevrolet Corvette op komst?

Een recente patentaanvraag zou kunnen wijzen op de komst van een elektrische Chevrolet Corvette. Wat is de E-Ray?

Chris Doane, een Amerikaanse spionagefotograaf gespecialiseerd in auto’s, is tussen de aanvragen van handelsmerken twee nieuwe namen tegengekomen die door Chevrolet zijn ingediend: de ‘E-Ray’ en de ‘E-Ray Corvette’. Nu staat de prefix ‘E-‘ in autoland gewoonlijk voor ‘een elektrische uitvoering van’ dus de conclusie is gerechtvaardigd dat er een elektrische Chevrolet Corvette op komst is.

Toch blijven er meer vragen dan er antwoorden zijn. Zal de E-Ray Corvette een puur elektrische auto worden of een plug-in hybride? Gaat het slechts om een conceptcar voor een autoshow of om een model dat in productie wordt genomen? Zal de elektrische Corvette gebaseerd zijn op de huidige ‘C7′ generatie, ook wel Corvette Stingray genoemd?

Dat laatste lijkt niet voor de hand te liggen. De C7 heeft z’n motor voorin liggen, een plek die niet het meest geschikt is om een elektromotor te herbergen. Chevrolet schijnt een Corvette te testen met een middenmotor – Doane heeft deze zelf op de foto vastgelegd. Dat zou makkelijker te combineren zijn met een elektrische of plug-in hybride aandrijving plus accupakket.

Een ‘E-Corvette’ zou uitstekend passen in de trend waarbij elektrisch aangedreven sportieve auto’s worden ontwikkeld. We verwachten bijvoorbeeld ook een Porsche gebaseerd op de Mission E Concept, een elektrische Aston Martin Rapide en een BMW-model onder de i8.

 

Bron: autokopen.nl

About the Author:

Leave A Comment