TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Entega en Trianel hebben besloten om te kiezen voor Ecotap producten

Ecotap is trots om te melden dat wij twee nieuwe grote zakenpartners hebben in Duitsland. Energieleverancier Entega en Trianel hebben besloten om voor Ecotap producten te kiezen.

Zij zullen de producten van Ecotap bij het Duitse publiek onder de aandacht gaan brengen. Entega het grote Energieconcern uit Darmstadt en Trianel, een vereniging met ca. 70 Stadtwerke en Energieleveranciers, gaan de Ecotap laadsystemen voor zakelijk en privé gebruik verkopen via hun verkoopteam en middels de site waar klanten via een “Kundenrechner” kunnen bepalen welk product het beste bij ze past.

Wil men een zuil voor in de openbare ruimte of een Homebox voor thuis, Ecotap levert het , en dus ook groots in Duitsland.

Een geweldige prestatie van Ecotap, dit oer Hollandse bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in Laadsystemen voor auto en fiets.

Entega en Trianel geven aan zeer verrast zijn door de zeer hoge kwaliteit en innovatie in combinatie met de zeer goede en scherpe prijs van Ecotap. Met deze prijzen en kwaliteit hopen Entega en Trianel dat het eenvoudiger wordt om in Duitsland snel een goed functionerend netwerk op te bouwen.

About the Author:

Leave A Comment