TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ford investeert fors in elektrisch rijden

Ford investeert 4,5 miljard dollar (4,1 miljard euro) in de verdere ontwikkeling en productie van batterijen voor elektrisch aangedreven auto’s. De Amerikaanse autofabrikant maakte donderdag ook bekend te werken aan dertien nieuwe elektrische en hybride modellen, die in 2020 op de markt moeten komen.

Volgens het concern rijdt tegen het eind van dit decennium circa 40 procent van alle Fords op elektriciteit. De eerste nieuwe telg wordt eind volgend jaar al verwelkomd. Het gaat om de Focus Electric, die in een half uur voor 80 procent opgeladen kan zijn. Dat is goed voor een actieradius van ongeveer 160 kilometer.

Om de plannen met elektrisch rijden te ondersteunen, laat Ford een laboratorium bouwen voor de verdere ontwikkeling van de benodigde batterijen. Dat lab, waar een prijskaartje aan hangt van 9 miljoen dollar, komt op het terrein van de Universiteit van Michigan.

About the Author:

Leave A Comment