TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ford steekt miljarden in elektrische auto’s

Ford steekt de komende jaren 4,5 miljard dollar in de ontwikkeling van dertien nieuwe modellen elektrische auto’s.
Daarmee moet in 2020 40 procent van alle wagens van de Amerikaanse autobouwer elektrisch aangedreven zijn. Dat maakte het concern woensdag bekend op een beleggersdag.

De automaker is de grootste leverancier van auto’s met een stekker in de Verenigde Staten en staat op de tweede plaats voor alle elektrische auto’s. Met de miljardeninvestering wil Ford zijn leidende positie uitbouwen, wetende dat rond het jaar 2030 naar verwachting meer elektrische dan reguliere auto’s zullen worden verkocht. Het bedrijf gaat vooral inzetten op bedrijfswagens.

Zelfrijdend

Bovendien wil Ford fors inzetten op zelfrijdende auto’s. In 2021 moet een auto zonder stuur en pedalen gereed zijn voor massaproductie. Het bedrijf ziet vooral veel in de inzet van zulke auto’s voor een soort taxidiensten, waarbij auto’s kunnen worden opgeroepen en gedeeld met anderen.

De plannen doen sterk denken aan die van Tesla. De maker van elektrische auto’s, verhoudingsgewijs nu nog nauwelijks een concurrent van Ford te noemen, kondigde onlangs ook aan bedrijfswagens te maken.

Tesla-oprichter Elon Musk kondigde ook een deeldienst aan voor de auto’s van Tesla, die nu al deels autonoom rijden en op termijn volledig zelfstandig moeten kunnen functioneren. Met die nieuwe dienst moeten gebruikers hun auto kunnen delen, zodat eigenaren geld kunnen verdienen met hun auto als ze die niet zelf nodig hebben.

Bron: ANP

By | 2016-09-16T10:33:30+00:00 september 16th, 2016|Categories: agenda, Algemeen Nieuws, dealers, Ecotap Nieuws, gemeente nieuws, nieuws over laadpunten voor auto's|Reacties uitgeschakeld voor Ford steekt miljarden in elektrische auto’s

About the Author: