Nieuws

Grootste Amber-hub in Nederland!

Op de campus van Wageningen University & Research staan binnenkort maar liefst 10 Ambers klaar zodat in één klap een groot deel van de zakelijke kilometers van medewerkers van de universiteit kan worden verduurzaamd.

Dit project is geëxploiteerd door Tenkstation en bevat 10 Ecotap Duo laadpalen die zijn geplaatst door installatiebedrijf Uijen&co, de specialist in het aanleggen van oplaad-infrastructuren. Ze zijn als Master en Slave aan elkaar gekoppeld zodat dynamisch opladen met een relatief lage aansluitwaarde van 3 x 250 ampère maximaal rendement geeft op de laadpalen.

De WUR is erg in zijn nopjes met deze oplossing en de volgende projecten zijn intussen in gang gezet. Binnen afzienbare tijd zullen er op de Campus meerdere locaties van Tenkstation zichtbaar zijn.

Kees Boer van Ecotap: “Geweldig om samen met Tenkstation op te trekken, goed dat een exploitant kiest voor persoonlijke trajectbegeleiding. Het ontzorgt de ondernemer in een complexe wereld te opereren met veel partijen in de openbare ruimte.” 

Tenkstation: “Prachtig om te zien dat een project wat bijna een jaar heeft geduurd tot ontplooiing komt, mooi dat je met beperkt vermogen zo’n mooi werkend systeem krijgt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *