Gemakkelijk
en snel plaatsen?

You’re ready soon...

De zekerheid van installatiegemak met Ecotap

Als installatie-dealer speel je een sleutelrol bij verduurzaming en veiligheid. Met de advisering en plaatsing van elektrische laadoplossingen voor voertuigen weet jij dan ook als geen ander raad. Daarbij kies jij voor het allerbeste. Dat betekent een oplader die voldoet aan alle wensen en verwachtingen van jouw opdrachtgever. Dat betekent ook een esthetische oplossing, een technisch robuuste uitvoering, een versie met groot bedieningsgemak, een exemplaar waar men geen omkijken naar heeft. Tel daarbij op het installatie- en servicegemak dat Ecotap jou als vakman biedt, en de keuze is zó gemaakt, toch?!

Ook Ecotap installatie-dealer worden?

Ontdek de voordelen in een vrijblijvend gesprek!

Laadpalen voor alle elektrische vervoermiddelen

De voordelen voor de Ecotap Installatie-dealer

Innovatief en gemakkelijk te plaatsen

Laten we eerlijk zijn; iedereen is ermee gebaat dat de montage van de laadoplossing vlot en veilig plaatsvindt. Tijd is geld en ieder ongemak dient voorkomen te worden! Daarom zijn alle (snel)laders van Ecotap af fabriek maximaal voorbereid op de definitieve montage. Dat betekent optimaal plaatsingsgemak. Als installateur kan je de montage zonder enig gedoe perfect uitvoeren. Het spreekt allemaal voor zich, en de heldere instructies staan verder garant voor een vlekkeloos verloop van het montageproces. Innovatie op z’n best, dus.

Zeer onderhoudsvriendelijk

De intuïtieve bediening van de Ecotap opladers zorgt ervoor dat alles zich vlot en eenvoudig wijst. Ze zijn bovendien zo vervaardigd, dat ze om een minimum aan service en onderhoud vragen. Het robuuste staal biedt een uiterst sterke bescherming van de installatie. De behuizing is technisch zeer kwalitatief samengesteld, met oog op het voorkomen van onnodige uitval of ongemak. Dit alles betekent voor EV-rijders dat je met een Ecotap-oplader uiterst comfortabel kunt genieten. En voor installateurs betekent het heel tevreden klanten.

24/7 Ecotap support

Ecotap doet het maximale om het jou als installateur gemakkelijk te maken. Mocht je dus een vraag hebben, dan helpen wij je heel graag adequaat op weg. Dat kan via de informatie op onze internetsite, een chat en zeker ook via onze helpdesk. De helpdesk is ruim bemand en men kan je van A tot Z informeren over alles dat met de laders en montage van doen heeft. En… voor jouw gemak is de helpdesk zelfs maar liefst 24/7 bereikbaar.
+31 (0) 411 74 50 20

Verkoopondersteuning

Als installateur hecht je eraan om in contact te komen met geïnteresseerden en hen te voorzien van een heel goed advies. Daarnaast vind je het belangrijk om hen mee te nemen in een professioneel keuzeproces. Ecotap ondersteunt jou daarbij met inspirerende communicatietools. Het betreft on- en online instrumenten waarbij men wordt gewezen op jouw vakmanschap en het belang van de kwalitatief hoogstaande opladers van Ecotap. Je krijgt als installateur advies hoe, waar en wanneer je deze tools het beste in kan zetten en inpassen binnen jouw eigen communicatieplan.

Brochure

Alles over elektrisch
opladen in beeld.

steef002

Innovatieve laadpaal?

You're assured ...

‘Denken vanuit de mogelijkheden van het laadpunt’

Hij begon zijn bedrijf in 2014 eigenlijk met als voornaamste doelstelling elektrisch rijden te promoten. Als snel merkte hij dat dat niet meer nodig was. Toen besloot Steef Korfker zich te gaan richten op het versimpelen van oplaadinfra. Met zijn bedrijf NL Mobility installeert en levert hij uitsluitend Ecotap-laadpunten. Dat betreft steeds vaker de meest ingenieuze installaties.

Schrijf je nu in voor EcotapNews