Nieuws

Interview van Kessel Olie B.V.

Bjorn Brands, management assistent bij Ecotap, interviewde Perry Wens, accountmanager elektra & waterstof bij Van Kessel Olie over onze samenwerking bij diverse projecten, nu en in de toekomst.

We staan hier in Helmond bij jullie nieuwe laadplein waar wij als Ecotap de laders hebben mogen verzorgen. Van Kessel is natuurlijk bekend uit de olie-wereld, waar ze natuurlijk brandstoffen voor mobiliteit leveren. Energie is iets nieuws. Gaan jullie hier in de toekomst meer mee doen? Wat is jullie visie? Kun je er wat over vertellen?

Onze klanten krijgen allemaal te maken met de energie transitie en daarom willen wij een breed pakket aanbieden om mee te kunnen groeien in economisch verantwoorde duurzame mobiliteit. We kunnen bekijken wat de klant nodig heeft om te komen tot deze duurzame mobiliteit.

Betekent dit dat jullie voornamelijk op jullie tankstations gaan uitbreiden met laders van bijvoorbeeld Ecotap of zijn jullie in andere markten ook actief?

We willen beide zo breed mogelijk oppakken, allereerst bij onze eigen tankstations maar ook bij een taxibedrijf bijvoorbeeld, waar wij onlangs een privé-laadplein hebben aangelegd zodat ze hun ambitie om duurzaam te gaan rijden kunnen realiseren. We zijn ook in gesprek met gemeentes om emissie-vrije mobiliteit voor de binnenstad te kunnen faciliteren met openbare laadpunten.

Is het zo dat mensen van verschillende sectoren bij jullie terechtkomen, bijvoorbeeld de taxisector of zijn er andere sectoren die jullie van dienst willen zijn?
Jazeker, kijk maar naar alle locaties waar mensen langere tijd aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld een supermarkt. Wat is er dan makkelijker om even de auto bij te laden? Als wij daarin kunnen ondersteunen en gelijk een platform kunnen bieden zou dat een hele mooie combinatie zijn. Maar denk ook zeker aan bedrijven binnen de logistiek, transport en de bouw waar men de komende jaren nog voor een grote duurzaamheidsuitdaging zal komen te staan.

Wij als Ecotap zijn natuurlijk enorm trots dat wij jullie leverancier mogen zijn voor deze laders. Wat is eigenlijk de reden om te kiezen voor Ecotap als supplier?
We hebben in Ecotap een hele goede partner gevonden met kennis en kunde.
Wij hebben echt gezocht naar een specialist op dit gebied die ook het advies wil geven wanneer wij een iets ander beeld hadden, daarin heeft Ecotap ons heel goed van advies voorzien. Wij zijn ook heel erg blij en tevreden over de installatie die Ecotap voor ons heeft uitgevoerd en wij gaan een goede samenwerking tegemoet in de toekomst.

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn. Wij kijken ook uit naar een lange samenwerking waarin we nog heel veel laders voor jullie mogen realiseren. Nogmaals wij van Ecotap wensen jullie enorm veel succes en wij kijken uit naar een hele sterke samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *