Kamp: elektrisch vervoer goed voor Nederlandse economie

De werkgelegenheid in het “elektrisch vervoer” in Nederland is met een kwart toegenomen. Minister Kamp zei vandaag dat het aantal banen in deze sector vorig jaar is gestegen tot 3200 en dat de betrokken bedrijven 260 miljoen euro hebben toegevoegd aan de economie. Het gaat dan bijvoorbeeld om elektrische auto’s, bussen en fietsen.

Volgens de minister is het belangrijk dat studenten en ondernemingen zo vroeg mogelijk met elkaar in contact komen, zodat het bedrijfsleven kan profiteren van de universitaire kennis. Kamp vindt dat ‘alternatieve aandrijvingen’ de toekomst hebben.

Hij benadrukt dat Nederland op het gebied van elektrisch vervoer een van de koplopers is in de wereld. “En de export naar en samenwerking met het buitenland nemen toe.”

By |2015-12-10T14:29:08+00:00december 10th, 2015|Algemeen Nieuws, dealers, Ecotap Nieuws, Innovatie, nieuws over laadpunten voor auto's, nieuws over laadpunten voor fietsen, scooters en scootmobielen|Reacties uitgeschakeld voor Kamp: elektrisch vervoer goed voor Nederlandse economie

About the Author: