Vlotte
laadoplossing?

You're succeeding ...

Elektrisch vervoer?

You’re doing great …

Jij hecht aan een gezond leefklimaat. Elektrisch vervoer is zodoende voor jou een vanzelfsprekendheid. Verantwoord elektrisch opladen hoort daarbij. Aan jouw oplader stel je daarom de hoogste eisen qua veiligheid, techniek en gemak. Een vlotte laadoplossing die jou de rust geeft dat werkelijk alles perfect geregeld is. En die zich ook nog eens gemakkelijk laat plaatsen, bedienen en onderhouden. Je doet het op jouw manier. Jij kiest voor Ecotap. You’re in charge.

Consumenten

Ecotap biedt handige en snelle laadoplossing voor bij jou thuis, op het werk, onderweg… net waar jij wilt. Voor ieder elektrisch en plug-in voertuig. Dankzij de slim laden chip wordt de snelheid van laden automatisch aangepast en stopt het laden zodra het voertuig volledig voorzien is.

Zakelijk

Het aantal elektrische rijders neemt in rap tempo toe. Logisch dus dat je er ook behoefte aan hebt om één of meerdere laadoplossingen te selecteren voor bij het bedrijf. Een ideale, vlotte laadoplossing voor teamleden en bezoekers. Bovendien een oplossing die zichzelf wijst qua bedieningsgemak.

Installateurs

Als installateur speel je een sleutelrol bij verduurzaming en veiligheid. Met de advisering en plaatsing van elektrische laadoplossingen voor voertuigen weet jij dan ook als geen ander raad. Daarbij kies jij voor het allerbeste. En voor installatie- en servicegemak. Met Ecotap is het zó geregeld.

Zoekwijzer-NL

Ecotap laadpalen

Welke laadpaal past het beste bij jouw situatie?

Verantwoord laden?

You’re ahead …

Wandlader-duo-45L-1

Wil je persoonlijk advies over de Ecotap laadpalen?

Gratis magazine

Alles over elektrisch
opladen in beeld.

Zakelijk positiviteit laden?

You're practising it ...

Elektrisch rijden betekent schoner én zuiniger rijden. Er wordt geen fijnstof uitgestoten en elektriciteit is voordeliger dan fossiele brandstoffen. Logisch dus dat er veel behoefte bestaat aan elektrisch opladen voor private,  gemeenschappelijke of zakelijke doeleinden. Ook logisch dat bedrijven e.e.a. faciliteren. En ook al logisch dat ze daarbij samenwerken met Ecotap. Zakelijk toe aan positiviteit? Kies jouw sector.

Innovatieve laadpaal?

You’re the assured...

‘OPLADEN MOET EVEN IN JE SYSTEEM KOMEN’

“Elektrisch rijden is fantastisch!” Ze stelt het vol enthousiasme. Inez van Kronenberg (43) uit het Noord-Limburgse Meerlo voelt zich volgens eigen zeggen ‘als een koningin’ in haar auto. Ze rijdt sinds vlak voor kerst 2020 in een opvallende Peugeot 208, van de zaak. Die laadt de adviseur duurzaamheid bij Avalon Advies in Elst zoveel mogelijk

Schrijf je nu in voor EcotapNews

    This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website