Ecotap Homebox met kabel

Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een flexibele laadkabel (tot 11kW) of gladde kabel (tot 22kW) met stekker type 1 of 2 die direkt aan uw elektrische auto kan worden aangesloten. Vervaardigd uit 2 mm staal. De Homebox is te bevestigen aan de wand of aan een stalen staander (optioneel).

Uitvoeringen:
Home-Box-LCD-45R-zonder-standaard-1

Ecotap Homebox met contactdoos

Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een 7 polige contactdoos (Type 2). Via een laadkabel kunt u uw elektrische auto aansluiten op het laadpunt. Vervaardigd uit 2 mm staal. De Homebox is te bevestigen aan de wand of aan een stalen staander (optioneel).

Uitvoeringen:
Laadzuil duo - 45L

Ecotap Laadzuil Duo

De Laadzuil Duo is geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimte. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

Duo-Wide-3-45L

Ecotap Laadzuil Duo Wide

De Laadzuil Duo Wide is geschikt voor plaatsing op het netbeheerders netwerk.
Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

Wandlader-duo-45R-1

Ecotap Wandlader Duo

Dit laadstation is bij uitstek geschikt voor plaatsing aan de wand.
Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s worden geladen.

DC 30 - 45R

Ecotap DC30

De Ecotap® DC 30 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen. De lader heeft een DC power output van maximaal 30kW. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van het vermogen wat beschikbaar is, maximaal 3x 45 ampère nodig (instelbaar van 10A tot 45A)

DC 60 - 45L

Ecotap DC60

De Ecotap® DC 60 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting.
De lader heeft een DC power output van maximaal 60kW.
Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van het vermogen wat beschikbaar is, maximaal 90 ampère nodig (instelbaar van 10A tot 90A).

DC-120---45L

Ecotap DC120

De Ecotap® DC 120 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CCS  aansluiting. De lader heeft een DC power output van maximaal 120 kW. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van het vermogen wat beschikbaar is,

DC 180 - 45R

Ecotap DC180

De Ecotap® DC 180 snellader kan gebruikt worden voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMO of CCS  aansluiting.
De lader heeft een DC power output van maximaal 180kW CCS of 60kW CHAdeMO. Het daadwerkelijke laadvermogen hangt af van het vermogen wat beschikbaar is, maximaal 270 ampère nodig (instelbaar van 10A tot 270A)

Schrijf je nu in voor EcotapNews