Medewerker Assemblage Part-time/Full-time

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om oplaadpunten in elkaar te zetten en heb je wat technische kennis?

Dan is dit jouw functie:

Je gaat zelfstandig halffabricaten en eindproducten monteren conform voorbeelden en montage instructies. De kwaliteit van je werk is hoog en je werkt volgens de afgegeven planning. Ook hou je van een opgeruimde werkomgeving.

Jouw profiel:

Je hebt enige praktische werkervaring en wat technische kennis. Daarnaast spreek je de Nederlandse taal. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s, je werkt nauwkeuring en netjes.

Jouw plaats in de organisatie:

Je wordt aangestuurd door een Voorman Assemblage en je direct leidinggevende wordt de Teamleider werkvoorbereiding en planning.

Wat bieden wij?

Ecotap® biedt een baan die bij je past met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Rode draad in onze organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. Voor ons is medewerkerstevredenheid de basis voor onze klanttevredenheid.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? Dan ontvangen we graag een mail met je persoonlijke gegevens of bel direkt naar Peter van der Putten : 0411 210 210

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd/Deeltijd

By |2018-08-23T09:59:42+00:00juli 16th, 2018|Algemeen Nieuws, Vacature|Reacties uitgeschakeld voor Medewerker Assemblage Part-time/Full-time

About the Author: