TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Meer oplaadpalen dan tankstations in Japan

Elektrisch rijden lijkt de toekomst te hebben en er is geen land dat zich zo snel aan die toekomst aanpast als Japan. Er zijn daar nu zelfs meer plekken om een elektrische auto op te laden dan tankstations. Dat blijkt uit onderzoek van de Japanse autofabrikant Nissan.

Volgens de Japanse autofabrikant zijn er nu in het land 40.000 plekken om een elektrische auto op te laden, tegenover minder dan 35.000 tankstations. Bij de 40.000 oplaadpunten zijn ook privélaadpunten bij mensen thuis inbegrepen. Die worden voor het grootste gedeelte maar door één bestuurder gebruikt.

De Japanse overheid moedigt elektrisch rijden aan door middel van subsidies en belastingvoordelen. Inmiddels rijden er 150.000 elektrische auto’s in Japan.

Nederland
In Nederland is de laadpaal ook aan een opmars bezig. Er zijn in ons land volgens de Rijksdienst Ondernemend Nederland (RVO) inmiddels meer dan 21.000 oplaadpunten beschikbaar. Dit waren er in 2010 nog slechts 400.Van alle oplaadpunten zijn er in Nederland 7.761 openbaar. Volgens experts heeft het de toekomst om je eigen privé-laadpaal te delen met een aantal anderen. Er worden volgens The Guardian nu al apps ontwikkeld om een soort Airbnb van elektrische laadpalen te creëren.

 

Bron: The guardian

About the Author:

Leave A Comment