DSCF3178NB---Website
Mick-e energy: prettige communicatie en een topservice!

Zo’n 2,5 jaar terug is de samenwerking tussen Mick-e energy en Ecotap gestart. “Wij zijn met hen in contact gekomen door een gezamenlijke relatie. Deze relatie heeft vele positieve verhalen verteld over zijn samenwerking met Ecotap. Wij zijn dus eigenlijk enthousiast gemaakt door één van hun andere opdrachtgevers”, vertelt Arjan Leijtens. “Wij werken nu dan ook exclusief met de laadpalen van Ecotap. Voornamelijk op de zakelijke markt en voorgemeentes. De vraag uit deze markten sluit perfect aan bij ons aanbod: een kwaliteitsproduct én voldoende varianten om altijd de juiste laadoplossing te kunnen bieden. De laadpaal van Ecotap is zonder twijfel de beste keuze. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook hoe deze gebouwd is. En toch zeker ook wel vanwege het uiterlijk.”

Gepakt door het verhaal

“Wij werden al vanaf de start gepakt door het verhaal achter Ecotap. Ze maken het ook mogelijk dat mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de kans krijgen op een goede baan. Dit speekt mij enorm aan”, zegt Leijtens. “Op dit moment zitten wij voornamelijk in Midden-Brabant. 
Wij zoeken vooral partijen in de buurt en het liefst regionaal, óók vanwege de duurzaamheidsgedachte. Daarbij is Ecotap wederom in het voordeel, gezien hun locatie.”

Echte partner gebleken

“Ecotap is een echte partner gebleken”, geeft Arjan Leijtens duidelijk aan. “Dus niet zomaar een leverancier van laadpalen: Ecotap heeft ons ook écht met raad en daad bijgestaan in de opstartfase. Er is veelvuldig contact geweest: ze hebben ons adequaat op weg geholpen bij de eerste stappen in de wereld van elektrisch laden. Dit hebben ze vooral bereikt dankzij de informatie en instructies die ze met ons hebben gedeeld. Wij werken ook voor gemeentes. Zo gelden er belangrijke spelregels zodra je laadpalen in de openbare ruimten gaat plaatsen. Denk aan het contact leggen met de netwerkbeheerder. Je hebt te maken met de bekabeling, installatie en niet te vergeten de vergunningen. Dat was voor ons allemaal nog nieuw. Daar hebben ze ons enorm goed bij geholpen”, laat Arjan Leijtens weten. “De samenwerking en communicatie is gewoon heel prettig bij Ecotap.”

Fijne samenwerking

“Wat ik bovendien waardeer is dat, ondanks dat ze onderdeel zijn geworden van Legrand, het echt als een familiebedrijf werkt. Als klant word ik dan ook werkelijk gewaardeerd, wat natuurlijk heel fijn om te ervaren is. Kijk ik naar de toekomst, dan zullen er ook zeker veranderingen komen die invloed gaan hebben op Ecotap en Mick-e energy. In het streven om het alsmaar beter te doen, is het vooral een prettige zekerheid dat bij Ecotap de lijnen kort genoeg zijn”, sluit Arjan Leijtens enthousiast af.