Miljarden worden geïnvesteerd door Duitse fabrikanten in elektrisch rijden.

Diverse nieuwe elektrische auto’s worden de komende jaren op de markt gebracht door o.a. Opel, Volkswagen en Mercedes Benz. De focus zal met name liggen op de ontwikkeling van elektrische auto’s met een volwaardige actieradius van meer dan 350 kilometer. Daar had Opel natuurlijk middels de Ampera een echte primeur 2011 in,  als het gaat om een actieradius van 400 kilometer. Inmiddels zal Volkswagen de komende jaren 20 miljoen investeren om ook dit te bewerkstelligen.

Mercedes-Benz liet al weten dat al zijn modellen een elektrische uitvoering krijgen: in 2022 zijn er dan minstens vijftig modellen die volledig elektrisch of hybride zijn

De Duitse autofabrikanten lopen in principe achter de feiten aan, als het gaat om de ontwikkeling en groei van elektrische auto’s. De nieuwe Opel Ampera E is bijvoorbeeld heel slecht leverbaar en kan of wil niet voldoen aan de grote vraag.  Tesla daar in tegen heeft de afgelopen jaren met de dure Model S en Model X de levensvatbaarheid van elektrisch rijden wel bewezen.

Wil je meer informatie over oplaadpalen voor je elektrische auto, klik dan hier

We schreven al eerder een blog over de toekomst van elektrische auto’s.

By |2017-09-14T11:24:00+00:00september 14th, 2017|Algemeen Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Miljarden worden geïnvesteerd door Duitse fabrikanten in elektrisch rijden.

About the Author: