TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nederland heeft 53.000 extra laadpunten voor auto’s nodig

Nederland heeft meer dan vijftigduizend extra laadpunten voor elektrische auto’s nodig om te voldoen aan de doelstellingen van het Energieakkoord.

Dat zegt voorzitter Bert Klerk van het initiatief Formule E-Team vrijdag tegen BNR Nieuwsradio. Hij is bang voor een tekort aan laadpunten als er meer auto’s met stekker bijkomen. In ons land rijden nu ongeveer negentigduizend elektrische voertuigen. In 2020 moeten dat er 200.000 zijn.

“70 procent van de mensen met een auto heeft geen eigen oprit. Die moeten aan de straat opladen”, benadrukt Klerk. Volgens hem zijn er nu ongeveer 55.000 privé-laadpunten in Nederland en zeventienduizend publieke laadpunten.

Hij schat dat er ongeveer 53.000 laadpunten bij moeten komen. De uitbreiding kost ongeveer 25 miljoen euro.

Het Formule E-Team is een samenwerking van het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid en spant zich in om elektrisch rijden te bevorderen.

About the Author:

Leave A Comment