TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

NEVS sluit deal met Dongfeng

NEVS, de nieuwe eigenaar van Saab, heeft maandag bekendgemaakt dat het Dongfeng gaat helpen met de ontwikkeling van ‘groene auto’s’.

Dat meldt persbureau Reuters. NEVS kondigt in een persbericht de samenwerking met Dongfeng aan voor ‘new energy vehicles’, wat in de praktijk hybrides en volledig elektrische auto’s zijn.

De samenwerking heeft meerdere voordelen voor Dongfeng. In de eerste plaats zorgt de samenwerking met het Zweedse NEVS ervoor dat het makkelijker is om Europese typegoedkeuring te krijgen. Bovendien kan Dongfeng het resterende netwerk van ex-Saab-dealers gebruiken voor de distributie van de auto’s.

Andersom kan NEVS bij z’n nieuwe fabriek in Tianjin door de deal van vandaag gebruikmaken van de Chinese toeleveranciers van Dongfeng. Deze NEVS-fabriek krijgt een productiecapaciteit van 200.000 auto’s per jaar.

Dongfeng werkt sowieso al flink samen met niet-Europese fabrikanten. De Chinezen hebben ook joint-ventures met Honda, Nissan, Renault en Kia. Bovendien bezit Dongfeng een aandeel van 14 procent in PSA (Peugeot en Citroën).

Bron: Autoweek

About the Author:

Leave A Comment