Nieuwe collega's

Oguz Cakil

Ik ben Oguz Emre, ik kom uit Istanbul, Turkije. Ik ben 29 jaar oud. Ik werk al meer dan zeven jaar aan embedded systemen. Ik gebruikte vooral C, C++, Qt, Buildroot en Yocto. Naast coderen hou ik van koken, wijn maken, muziek spelen met verschillende instrumenten, lezen en schrijven.

Sylvia Curiël

Mijn naam is Sylvia Curiël en ben 14 november jl bij Ecotap begonnen op de afdeling Export. In de afgelopen 2 weken heb ik al met een aantal collega’s kennis gemaakt. Ik woon met mijn man Rudy in Boxtel. Mijn werkachtergrond is met name telecommunicatie, KPN Telecom, daar heb ik 14 jaar gewerkt, met name in de Primafoon en telefonische verkoop consumentenmarkt en later ook de zakelijke mark. De laatste 11 jaar heb ik gewerkt bij Interconnect in Den Bosch waar ik voornamelijk verantwoordelijk was voor het (op)leveren van Glasvezelverbinding en het connecteren van glasvezelverbinding met het Datacenter van Interconnect. Mijn man en ik houden van wandelen en fietsen, we gaan ook graag er op uit met de auto naar plaatsen die we niet kennen (vaak naar België of Duitsland) en we gaan graag uit eten. Ook gaan we heel graag op vakantie, het liefst naar landen waar volop zon is zoals Zuid Spanje of Curaçao. Voorlopig zit ik op locatie Hemelrijk, mocht je me beter willen leren kennen dan kan je me daar dus vinden!

Senna Hijlkema

Hi hi, ik ben Senna Hijlkema, transvrouw, 26 jaar, wonende in Vuren. Mijn opleiding is MBO4 Applicatie ontwikkelaar. Als zelfhobby heb ik embedded opgepakt en in mijn vorige bedrijf verder ontwikkeld. Als hobbies heb ik de typische geeky hobbies zoals games, youtube/anime kijken en zelf thuis knutselen aan (te veel) embedded projecten. Ook speel ik altsax in een orkest en doe ik aan tennis. Verder ben ik in de weekenden vaak op pad.

Yael Rutten

Mijn naam is Yaël Rutten ik ben 21 jaar. Ik heb de opleiding mechatronica niveau 3 afgerond en ben nu bezig in dit bedrijf voor mijn werkvoorbereiding niveau 4. Als hobby’s heb ik motorrijden, tekenen en ik sleutel veel met mijn vriend. Binnenkort ga ik me wat meer verdiepen in het wrappen van auto’s. En verder heb ik een hele leuke hond van bijna 3 jaar, haar naam is Deeks en het is een heidenwachtel x Duitse staander.

Erol Karaduman

Mijn naam is Erol Karaduman en ik ben geboren op 15 oktober 1971, in Karaman, Turkije. Ik ben op mijn 18e naar Nederland gekomen om te werken en ben sindsdien hier gebleven. Ik volgde mijn eerste leertraject in Holec Ridderkerk voor paneelbouw tussen 1994 en 1997. Vervolgens ben ik werkzaam geweest voor meerdere bedrijven in de industrie. Vanaf het jaar 2002 begon ik via Croon BV tot 2008 in de marine-sector en vervolgens was ik in dienst voor Wartsila tot 2021. Tot 2022 werkte ik voor Hoogendijk Electronics waarna ik vervolgens bij EcoTap ben beland. Ik ben getrouwd en heb 3 zonen van 22, 20, en 8 jaar oud. We wonen samen gelukkig in Schiedam. Mijn favoriete activiteiten buiten werk zijn voornamelijk tijd besteden met mijn familie en muziek luisteren. Ook vind ik het leuk om af en toe te wandelen. Ik ben hartstikke dankbaar dat ik bij EcoTap warm verwelkomd mocht worden en hoop op een gezellige toekomst hier!

Willem Jan van Erp

Hallo! Mijn naam is Willem-Jan ik ben 40 jaar oud. Ik woon samen met mijn vrouw Mirka en ons hondje Sara in Sint-Oedenrode. Wij wonen vlakbij een park en kunnen elke dag wandelen en genieten van de natuur. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrouw zoals uit eten gaan of een terrasje pakken. Ook ben ik dol op auto’s en reizen. Reizen doen we het liefst naar de zon of een leuke stedentrip vinden we ook leuk. Ik probeer mezelf altijd sociaal, behulpzaam en klantvriendelijk op te stellen. Verder heb ik een studie in de elektrotechniek gevolgd en na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben zit ik nu bij Ecotap! We spreken elkaar vast nog eens. Ik ben werkzaam op de R&D afdeling. Groeten Willem-Jan.

Henri Kuunders

Mijn naam is Henri Kuunders, 23 jaar oud uit Helmond en ik ben sinds kort onderdeel van team embedded. Ik ben toen ik 14 was begonnen met C++ programmeren omdat ik games wou maken. Onderweg naar dit doel maakte ik kennis met een nieuwe passie, embedded software, waar ik me vervolgens op ben gaan focussen. Qua hobby’s hou ik nog steeds veel van gamen en het soft- en hard modden van oude handheld game consoles, maar ben ik ook veel aan het fietsen om op fietsvakantie te gaan. Hiernaast heb ik meer dan 12 jaar aan judo gedaan en kan je me altijd vinden met mijn vrienden op metal concerten en drum and bass raves. Op het moment ben ik hier als inhuur vanuit Alten en heb me hiervoor vooral beziggehouden in de energie, agrarische en zorg sector.