Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 – Op naar het nieuwe Jaar
Online versie

 

 

 

De nummer één van oplaadpunten voor elektrisch vervoer

U ontvangt maandelijks van ons een nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van komende activiteiten, acties, laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van oplaadpunten. Het zal u niet ontgaan zijn dat onze innovatieve producten een enorme groei doormaken.

 

 

Terugblik op 2016


Het loopt tegen het einde van het jaar. Een uitstekend moment om even terug te blikken op de afgelopen 12 maanden. Een zeer bewogen jaar, waarin Ecotap vooral naam heeft gemaakt in het buitenland. Ecotap is letterlijk over de landgrenzen gegaan.  Afnemers in Duitsland, Spanje, Azerbeidjan, Turkije, Rusland, Zwitserland, Noorwegen en Engeland hebben prachtige opdrachten verstrekt aan Ecotap.

Tevens is het jaar 2016  het jaar van nieuwe producten, zoals de Ecotap Snellader en de succesvolle Ecotap Solarbench.

2016 is ook het jaar waarin er meer elektrische auto’s aan het verkeer deelnemen dan auto’s die op LPG rijden. Alle grote autofabrikanten zetten vol in op de ontwikkeling van elektrische auto’s.

Ecotap is voorbereid op deze enorme groei omdat wij in het voorjaar ons nieuwe pand gaan betreden op de Kruisbroeksestraat 23 te Boxtel. Hiermee zullen wij onze productiecapaciteit verdubbelen.

Hierbij willen wij namens alle medewerkers van Ecotap iedereen fijne feestdagen toewensen en een gelukkig, gezond en duurzaam 2017.

 

Ecotap behoort tot het grootste netwerk van Europa


Het platform operators e-clearing.net, GIREVE, E-Violin en Hubject, besloten om een samenwerking aan te gaan met als doel het onderling verbinden van vijf grote eRoaming platforms. Dit pan-Europees initiatief vereenvoudigd het opladen van elektrische voertuigen over alle nationale grenzen.

 

 

Nieuwe Produkten van 2016

 

Ecotap Solar bench
 
Gebruik maken van duurzame energie in de buitenruimte is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Of je nu je telefoon of fiets wilt opladen, wilt gamen of werken in de natuur, de Solar Bench maakt het mogelijk.Meer….
Ecotap Snellader
 
Met de Ecotap AC/DC snellader kunt u op een gebruiksvriendelijke en op een veilige manier uw elektrische voertuig snel laden.Meer…

 

 

 

 

 

Laden met onze laadsleutel
 
Met de nieuwe laadsleutel hoeft u niet meer in uw portemonee naar uw laadpasje te zoeken. U heeft hem simpelweg aan uw sleutelbos hangen.

Lees meer >

Zorgeloos laden met Garantie Plus
 
Wilt u de komende jaren zonder bijkomende kosten zorgeloos kunnen laden dan adviseren wij u het Garantie Plus Pakket

Lees meer >

 

 

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Stuur door

 

 

Ecotap B.V.
Industrieweg 4 | 5281 RW  BOXTEL
info@ecotap.nl | www.ecotap.nl

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.
By |2017-08-25T12:44:58+00:00december 25th, 2016|Nieuwsbrief|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief December 2016

About the Author: