Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017
Online versie

 

 

 

De nummer één van oplaadpunten voor elektrisch vervoer

U ontvangt maandelijks van ons een nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van komende activiteiten, acties, laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van oplaadpunten. Het zal u niet ontgaan zijn dat onze innovatieve producten een enorme groei doormaken.

 

 

Ecotap oplaadpunten voor EV-Trophy


Dé befaamde EV-Trophy: Rally voor Elektrische auto’s door europa,  is onderweg naar Nijmegen. EV Trophy is vanaf 24 mei onderweg! met 7 stops in  7 landen, en met deelnemers die het belangrijk vinden om elektrisch rijden te bevorderen ten behoeve van een groen Europa en een groene wereld.  De EV Trophy start in Kopenhagen en Finisht 1 juni in Monaco. Op 26 mei j.l. deed de groene stoet van elektrische auto’s Nijmegen aan.
Klik hier voor meer info

 

Ecotap introduceert de Ecotap Laadzuil Duo type SLA_K Wide

Power supply for electric car charging. Urban electric car charging station on a city street. Close up of the power supply plugged into an electric car being charged.

Ecotap introduceert de Ecotap Laadzuil DUO Wide. Het is een opvolgend model van ons succesvolle model type SLA_K. Het verschil is dat de type SLA_K Wide breder is, waardoor er ruimte ontstaat voor extra componenten die vereist zijn bij netwerkaansluitingen.

Klik hier voor meer info

 

Ecotap verzorgt 260 oplaadpunten in Zoetermeer

Wie in Zoetermeer een elektrische auto heeft, hoeft straks niet verder te lopen dan 300 meter om zijn of haar auto op te laden. Dit is mogelijk omdat de gemeente investeert in het plaatsen van openbare laadpalen.
Klik hier voor meer info

 

 

 

Laden met onze laadsleutel
 
Met de nieuwe laadsleutel hoeft u niet meer in uw portemonee naar uw laadpasje te zoeken. U heeft hem simpelweg aan uw sleutelbos hangen.

Lees meer >

Zorgeloos laden met Garantie Plus
 
Wilt u de komende jaren zonder bijkomende kosten zorgeloos kunnen laden dan adviseren wij u het Garantie Plus Pakket

Lees meer >

 

 

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Stuur door

 

 

Ecotap B.V.
Industrieweg 4 | 5281 RW  BOXTEL
info@ecotap.nl | www.ecotap.nl

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.
By |2017-08-25T12:22:40+00:00mei 25th, 2017|Nieuwsbrief|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief mei 2017

About the Author: