Zaanstad – Tijdens de pre introductie van de nieuwe Opel Combo Tour gaf, PR Manager van Opel Nederland Jeroen Maas, inzicht in wat de toekomstplannen zijn omtrent elektrische auto’s.

Het gaat goed met Opel in Nederland, de verkoopaantallen zorgen ervoor dat Opel inmiddels weer op de tweede plaats staat van de verkoopranglijst na Volkswagen.

Nu de pre introductie van de derde Opel die voortkomt uit de PSA familie. Na de Crossland X en de Grandland X, nu dus de Combo.

“Wat betreft elektrische auto’s hebben we natuurlijk de Ampera E. Echter in 2024 zal Opel van iedere modellijn een elektrische versie hebben. Daarmee geven we wel aan hoe belangrijk elektrische auto’s zijn voor het merk Opel” aldus Jeroen Maas.

Wat betreft de nieuwe Combo, die zal zeker in de gesloten bestel uitvoering weer een hit gaan worden. Herkenbaar Opel uiterlijk van buiten, forse stoere neus en de wing vormgegeven koplampen. Van binnen zeer ruim en praktisch, waarbij het Opel gevoel zich beperkt tot het stuur.

“Gezien het feit dat dit een pre introductie is kunnen we niet met zekerheid zeggen wanneer hij precies bij de dealer staat. Ga er maar van uit dat het in het vierde kwartaal van dit jaar zal zijn” meldde Leo Wennekens, Coordinator Public Relations van Opel .

Wanneer de elektrische Opel Combo gaat komen was nog niet duidelijk.