Oplaadpalen vinden? Zo plan je jouw route.

Ben je op zoek naar een overzicht van auto oplaadpalen in Nederland en derest van Europa.

Meer nog dan de elektrische fiets is de elektrische auto meer en meer een herkenbaar en geaccepteerd beeld in ons verkeer. Al jarenlang was bekend dat elektrisch rijden de toekomst zou worden en inmiddels is een groeiend percentage van de automobilisten om. Een van de meest gehoorde eisen van afgelopen periode onder huidige elektrische rijders en geïnteresseerde toekomstige rijders is het langer kunnen rijden zonder tussentijds te laden. Waar voorheen 100km voor veel voertuigen al de max was, kun je met nieuwere modellen al snel tegen de 400km rijden en dat maakt elektrisch rijden al snel een stuk interessanter.

Een logisch en broodnodig gevolg is de groei in het aantal oplaadpunten in Nederland dat nodig is om aan die groeiende vraag te voorzien. Dat zien we in parkeergarages, maar ook op andere terreinen wordt een deel van parkeerplaatsen vrijgemaakt voor elektrische voertuigen.

Het plannen van je afspraak bij een wegrestaurant met oplaadmogelijkheden is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van menig agenda. Hoe makkelijk kan het ook zijn, je steekt de stekker van je auto in een oplaadpaal en gaat in bespreking. Op deze site vind je in één oogopslag een mooi overzicht waar je jouw auto kunt opladen.