DUURZAAM ONDERNEMEN  

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De CO2-uitstoot neemt toe, fossiele brandstoffen raken op en er is sprake van ontbossing. “Met elkaar belasten we het milieu onevenredig zwaar,” vindt ook Kees van Bergen, directeur van Ecotap. “Het is hoog tijd voor oplossingen. Dat is ook precies wat de consument van nu verlangt van ondernemend Nederland. Wie niet aantoonbaar maatschappelijk verantwoord onderneemt, zal uiteindelijk afvallen binnen de keuzemogelijkheden van de consument.”  Lees meer >

Vraag hiervoor verdere informatie bij onze adviseurs  BEL: 0411 210 210

Ecotap interviewt De heer Wohrmann, eigenaar Van Der Valk Hotel

Bedrijven die u voor zijn gegaan.

ecotap_homebox_flex_widget

Ecotap Homebox LCD
met 1 laadpunt

Meer info

ecotap_homebox_lcd_widget

Ecotap Homebox FLEX
met 1 laadpunt

Meer info

tesla_sla_k_2016_metkabel277x211

Ecotap Type SLA_K
met 2 laadpunten

Meer info

golf_gte_ecotap_wg_grey_metkabel277x211

Ecotap Type WG2
met 2 laadpunten

Meer info
Klik hier voor meer projekten >

PERSONALISERING

Als optie kunt u als bedrijf uw laadpunt in zijn geheel personaliseren in de kleur van uw bedrijf en met uw logo erop. Herkenbaarheid is geen trend , maar vaak een must voor uw bedrijf, dus waarom niet uw oplaadzuil in zijn geheel betrekken bij uw bedrijf. Hiermee onderstreept uw bedrijf het duurzaam en groen ondernemen. Wij zijn de enige fabrikant van oplaadzuilen dat dit als optie heeft.

Neem contact op met onze sales voor de mogelijkheden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

mvo-wereld-met-bedrijfsprocessen-a3De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De CO2-uitstoot neemt toe, fossiele brandstoffen raken op en er is sprake van ontbossing. “Met elkaar belasten we het milieu onevenredig zwaar,” vindt ook Kees van Bergen, initiatiefnemer van Ecotap. “Het is hoog tijd voor oplossingen. Dat is ook precies wat de consument van nu verlangt van ondernemend Nederland. Wie niet aantoonbaar maatschappelijk verantwoord onderneemt, zal uiteindelijk afvallen binnen de keuzemogelijkheden van de consument.”

Steeds meer ondernemingen en organisaties geven betekenis aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ze zijn betrokken bij mens en milieu en nemen beslissingen die daarbij horen. Van afvalscheiding en recycling tot de inkoop van duurzame materialen. “Consumenten en andere relaties van deze organisaties waarderen die inspanningen enorm,” vertelt Van Bergen. “Alleen… ze weten vaak niet dat ze worden uitgevoerd. Daardoor worden organisaties onvoldoende beloond voor hun inspanningen.”

Met de oplaadzuil van Ecotap hebben ondernemers wel een visuele oplossing in handen, vertelt hij. “Onze oplaadzuilen voor elektrische fietsen, scooters en brommobielen zijn niet alleen zelfvoorzienend dankzij de zonnecollector, maar springen ook in het oog. Ditzelfde geldt voor onze oplaadzuilen voor auto’s. Dankzij de vorm en opvallend groene kleur, is het ondenkbaar dat men de oplaadzuilen op locatie niet waarneemt. De MVO-gedachte van de locatie wordt hierdoor onderstreept. We geven bedrijven ‘een groen gezicht’.”

De MVO-gedachte van Van Bergen dringt tot diep in zijn organisatie door. Binnen Ecotap zijn veel teamleden actief die in het verleden een serieuze afstand tot de arbeidsmarkt hadden. “Ten onrechte een afstand,” aldus Van Bergen. “Onze maatschappij is heel diffuus. Van mensen met een groot tot klein incasseringsvermogen tot mensen die beschikken over veel of weinig zelfstandigheid. Het is vreemd dat we daar in het bedrijfsleven geen goede afspiegeling van zien. Dat heeft ons als Ecotap ertoe aangezet om niet te selecteren op beperkingen, maar op de wil om ergens een succes van te maken. Het resultaat zijn de meest gemotiveerde medewerkers die je je kunt voorstellen….”

Voor meer informatie
neem contact met ons op