TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Oplaadpunten voor auto’s 2017-10-05T10:29:03+00:00

ECOTAP LAADPUNT VOOR THUIS
MET LAAD CONTACTDOOS

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Thuislader met Laadcontactdoos

Type: Homebox LCD

Dit auto-laadpunt is ontwikkeld op gebruiksgemak en is voorzien van een 7 polig contactdoos . Via een laadkabel kunt u het e-voertuig aansluiten op het laadpunt. Vervaardigd uit 2 mm staal. Dit laadpunt is te bevestigen aan de wand of te bevestigen aan een stalen standaard (optioneel).

ECOTAP LAADSTATION VOOR THUIS
MET GEÏNTEGREERDE FLEXIBELE KABEL

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Thuislader met geïntegreerde flexibele laadkabel

Type: Homebox FLEX

Dit auto-laadpunt is ontwikkeld op gebruiksgemak en is voorzien van een FLEXibel krulsnoer uitrekbaar tot 4 meter. De stekker is direct aan te sluiten op uw e-voertuig. De Homebox Flex is vervaardigd uit 2 mm staal en is te bevestigen aan de wand of te bevestigen aan een stalen standaard (optioneel)

ECOTAP LAADZUIL DUO
Type: SLA_K2

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Laadzuil Duo

Type: SLA_K2

Dit prachtig vormgegeven dubbele auto oplaadpunt is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimten. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden.

ECOTAP ECOPOLE DUO
Type: SLM DUO

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Ecopole Duo

Type: SLM DUO

Verlichten en opladen in één, dat is de state-of-the-art oplaadlichtmast van Ecopoles en Ecotap. Een efficiënte en schone oplossing in e-mobility en straatverlichting. Steeds meer mensen kiezen voor duurzamere manieren van vervoer, dus ook het aantal elektrische oplaadpunten in ons land en in de rest van Europa groeit in hoog tempo. Ecopoles en Ecotap ontwikkelden daarom samen “de oplaadlichtmast”. De eerste innovatieve en duurzame oplossing op de markt voor optimaal gebruik van de (openbare) ruimte.

ECOTAP LAADSTATION DUO
WANDMODEL

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Wand Laadstation Duo

Type: WG2

Dit oplaadpunt op krachtstroom is voorzien van communicerende techniek en is speciaal gemaakt voor in garages.
Vervaardigd uit 3 mm staal.

ECOTAP LAADZUIL DUO NETWERK
Type: SLA_K2W

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Laadzuil Wide Duo Netwerk

Type: SLA_K2W

Dit prachtig vormgegeven dubbele auto oplaadpunt is bij uitstek geschikt voor plaatsing bij bedrijven en in openbare ruimten. Er kunnen tegelijkertijd twee auto’s geladen worden..

ECOTAP EV DC SNELLADER

Klik hier voor meer informatie >

Ecotap Snellader DC 

Type: DC

De Ecotap EV DC snellader kan gebruikt worden voor alle Elektrische voertuigen met een CHAdeMO, CCS of AC type-2 aansluiting. De lader heeft een DC power output van maximaal 50kW. Met de Ecotap DC snellader kunt u op een gebruiksvriendelijke en op een veilige manier uw elektrische voertuig snel laden. U kiest eenvoudig de juiste laadkabel voor uw voertuig en koppelt deze. Na identificatie d.m.v. de laadpas start u veilig en snel het laadproces.

Heeft u vragen , onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden