Electrisch
vervoer?

You’re doing great...

You’re in charge

Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. Zo betekent elektrisch rijden schoner én zuiniger rijden. Er wordt geen fijnstof uitgestoten en elektriciteit is voordeliger dan fossiele brandstoffen. Aan jou dus de keus, want “you’re in charge”. Bij Ecotap hechten we er wel aan om die keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat doen we door continu te innoveren: betere en nóg mooiere laadpunten. Daarbij zetten wij maximale wilskracht in, onder andere via onze ‘uitspringkrachten’. Dat zijn collega’s die om welke reden dan ook eerder moeite hadden om de arbeidsmarkt succesvol te betreden. Teamleden die dagelijks met bovengemiddelde inzet hun ongekende waarde bewijzen. Want bij Ecotap is iedereen die er op één of andere wijze bovenuit wil springen “in charge”.

De zekerheden van Ecotap

De voordelen van Ecotap laadpalen

Elektrisch autorijden, personen of goederen vervoeren met elektrische bussen of vrachtwagens? Ecotap zet voor jou de nieuwste technieken en designs in om daarbij het allerbeste te verwezenlijken; sneller, slimmer, innovatiever, mooier én duurzamer. Dat maakt van jou en ons koplopers, want jij beschikt met een laadpunt van Ecotap altijd over het meest innovatieve dat er verkrijgbaar is. Zodoende kijken wij vooral vooruit. Technologische vooruitgang betekent per slot van rekening het verschil tussen heden en toekomst. Daar zetten zich al onze 63 teamleden iedere dag voor in, met kennis, kunde en passie. Een laadoplossing van Ecotap is dus nooit zomaar een oplader. Wees ‘in charge’. Ga ook Ecotappen.

Samen Ecotap

Binnen Ecotap geloven wij in de inclusieve samenleving. Iedereen beschikt over talent, iedereen is speciaal en iedereen doet mee. Door mensen in hun kracht te plaatsen kan er ongekend veel bereikt worden. Samen maken wij Ecotap bijzonder. Bijzonder voor jou, want we houden focus op jouw belang: al het mogelijke halen uit jouw laadpunt. Daartoe beschikken we over teamleden binnen de afdelingen ontwikkeling & engineering, inkoop & assemblage, kwaliteitscontrole, transport & montage, communicatie en sales.

Laadpalen voor alle elektrische vervoersmiddelen

In 4 eenvoudige stappen geregeld

 1. Gratis adviesgesprek

  Via onze helpdesk – +31 (0)411 74 50 20 informeren we je graag over de bijzonderheden o.b.v. jouw situatie en verwachtingen.
 1. Offerte

  Via de Ecotap dealer/ installateur ontvang je z.s.m. een concreet voorstel o.b.v. de door jou verstrekte informatie en aanbevolen uitvoering.
 1. Locatiecheck

  Na verstrekking van jouw postcode brengen we graag de dichtstbijzijnde dealer/ installateur bij jou in beeld.
 1. Installatie

  Na beantwoording van eventuele vragen en schriftelijk akkoord op de offerte wordt de installatie van jouw Ecotap laadoplossing(en) ingepland en uitgevoerd.

Schrijf je nu in voor EcotapNews