Over ons

You’re in charge

Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. Zo betekent elektrisch rijden schoner én zuiniger rijden. Er wordt geen fijnstof uitgestoten en elektriciteit is voordeliger dan fossiele brandstoffen. Aan jou dus de keus, want “you’re in charge”. Bij Ecotap hechten we er wel aan om die keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat doen we door continu te innoveren: betere en nóg mooiere laadpunten. Daarbij zetten wij maximale wilskracht in, onder andere via onze ‘uitspringkrachten’. Dat zijn collega’s die om welke reden dan ook eerder moeite hadden om de arbeidsmarkt succesvol te betreden. Teamleden die dagelijks met bovengemiddelde inzet hun ongekende waarde bewijzen. Want bij Ecotap is iedereen die er op één of andere wijze bovenuit wil springen “in charge”.
Welkom bij Ecotap.

Ecotap personeel

Aan kop met jou

Elektrisch autorijden, personen of goederen vervoeren met elektrische bussen of vrachtwagens? Ecotap zet voor jou de nieuwste technieken en designs in om daarbij het allerbeste te verwezenlijken; sneller, slimmer, innovatiever, mooier én duurzamer. Dat maakt van jou en ons koplopers, want jij beschikt met een laadpunt van Ecotap altijd over het meest innovatieve dat er verkrijgbaar is. Zodoende kijken wij vooral vooruit. Technologische vooruitgang betekent per slot van rekening het verschil tussen heden en toekomst. Daar zetten zich al onze 63 teamleden iedere dag voor in, met kennis, kunde en passie.
Typisch Ecotap.

Samen Ecotap

Binnen Ecotap geloven wij in de inclusieve samenleving. Iedereen beschikt over talent, iedereen is speciaal en iedereen doet mee. Door mensen in hun kracht te plaatsen kan er ongekend veel bereikt worden. Samen maken wij Ecotap bijzonder. Bijzonder voor jou, want we houden focus op jouw belang: al het mogelijke halen uit jouw laadpunt. Daartoe beschikken we over teamleden binnen de afdelingen ontwikkeling & engineering, inkoop & assemblage, kwaliteitscontrole, transport & montage, communicatie en sales.
Samen zijn we Ecotap.

PSO keurmerk

Met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maken wij als bedrijf zichtbaar wat onze bijdrage is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. In het kader van MVO People of bij inkoop en aanbesteding. Meer info en het certificaat vind je hier.

Behaalde keurmerken / prijzen

FD Gazellen
Technology Fast 50
Sprout Challenger 50
PSO keurmerk