TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

particulier van 90 jaar gaat volledig elektrisch rijden

Dat elektrisch rijden voor alle leeftijden is bewijst dhr. Wim Muhlstaff uit Son.  Met zijn 90 jarige leeftijd is Wim met recht de oudste milieubewuste chauffeur van Nederland en ver daarbuiten. Hij rijdt een Renault Zoe en laadt zijn auto elke dag met de Ecotap homebox. Hij heeft in het verleden vele kilometers al rijdend gemaakt, maar dat hij nu op zijn leeftijd “modern” elektrisch rijdt is toch wel heel cool. Zijn motto is: ‘Het lichaam is 90, maar de geest is nog 20’.  Wim is nog heel actief, speelt o.a. bridge, golft, schaakt en schildert. Heel zijn leven heeft hij voor Philips gewerkt in fabrieken over de gehele wereld.  Zo heeft hij in de jaren ’50, ’60 o.a. in Australie, Nieuw Zeeland , Midden en Zuid-America gewerkt. Dat Philips wereldwijd groot geworden is mede dankzij de Elektriciteit is het juist bijzonder dat Wim Muhlstaff het volste vertrouwen heeft in het elektrisch rijden voor nu en voor de toekomst.

Bron:  Mede tot stand gekomen door Ben Bosveld van E – mobile – Tron  Foundation

 

 

About the Author:

Leave A Comment