Project Description

ecotap_type_Z_IntratuinIntratuin neemt haar maatschappelijke rol serieus en gaat weloverwogen te werk.  Zij vinden het belangrijk haar groen-bewuste bezoeker een extra dienst te kunnen aanbieden. Alle Elektrische auto’s en Plugin Hybride auto’s kunnen binnenkort bij een aantal filialen worden opgeladen aan de oplaadpunten van Ecotap.  Ook de bezoekers  met een elektrische fiets kunnen hun accu’s bij een aantal Intratuinfilialen worden opladen. De stroom wordt hierbij  opwekt via een lichtpaneel. Intratuin heeft gekozen voor Ecotap, niet alleen vanwege de goede kwaliteit en betrouwbaarheid maar ook omdat de laadpunten in de huisstijl van Intratuin kunnen worden geleverd.

Intratuin creëert een toegevoegde waarde door de bezoeker de gelegenheid te geven hun elektrische auto/fiets te kunnen opladen en levert hiermee een bijdrage aan het terugdringen van de CO2.  Mede hiermee gelooft Intratuin dat we alleen samen écht de wereld  kunnen verbeteren. Beginnend door een stip aan de horizon te zetten en iedere dag haar beste beentje voor te zetten.

Elke dag een beetje beter:

“Elke verbetering die we aanbrengen maakt verschil, soms klein en soms groot met heel veel impact. Ons motto is: elke dag een beetje beter.”
INTRATUIN, Intratuin