Project Description

Ecotap levert stroom courtesy cars EK Atletiek


logo EK Amsterdam 2016_Ecotap_landscape_fc-01Ecotap verzorgde tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam 48 oplaadpunten bij het Olympisch Stadion, waar de elektrische en hybride courtesy cars van Official Car Sponsor BMW van de benodigde stroom konden worden voorzien.

Met de diensten van National Supplier Ecotap en BMW werd bij de EK Atletiek (6-10 juli 2016) het belang van een duurzame luchtkwaliteit onderstreept. ‘Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor het welzijn en de gezondheid van iedereen’, aldus Kees van Bergen, directeur van Ecotap BV.

Topsporters kunnen niet presteren zonder een actieve en gezonde leefstijl. Daarbij wordt de luchtkwaliteit wel eens vergeten wat men in en uitademt. Vooral rond en om het olympisch stadion in Amsterdam , waar juist de concentratie van Co2 extra hoog is,  gaat het leven tijdens de EK Atletiek gewoon door. BMW en Ecotap gaf tijdens het evenement een signaal  af dat we duurzamer met onze luchtkwaliteit om moeten gaan.  Niet alleen voor het verbeteren van de prestaties van onze atleten, maar vooral voor de welzijn en gezondheid van iedereen.

‘Duurzaamheid en oog voor luchtkwaliteit sluiten naadloos aan bij een van de boodschappen die wij uitdragen: sporten en bewegen in een gezond klimaat’
Ellen van Langen, Event Ambassador van de EK Atletiek