Laadoplossingen
voor zakelijk gebruik

Altijd de perfecte laadoplossing met Ecotap…

Wil je een laadoplossing voor meerdere teamleden en/ of regelmatige bezoekers cq grote aantallen bezoekers, dan kan je beslist uit de voeten met de professionele laadoplossingen van Ecotap. Oplossingen die een minimum aan onderhoud vergen en zichzelf wijzen qua bedieningsgemak. En niet onbelangrijk: ze zijn heel esthetisch uitgevoerd, eventueel zelfs in jullie eigen huisstijl. Snel, goed en betaalbaar laden kan namelijk ook heel persoonlijk laden zijn. Je oogst beslist de waardering van de bezoekers, die hun komst aan kunnen grijpen om het volume elektriciteit van hun voertuig weer op orde te brengen

Eigen branding!

Laadzuilen zijn prettige blikvangers. Het zijn aangename aandachttrekkers die vooral hun duurzame imago uitdragen. Niet vreemd dus dat veel organisaties ze graag in hun eigen huisstijlkleuren uitgevoerd willen hebben. Dat kan bij Ecotap. Zo verbind je duurzaamheid op relevante wijze aan jullie bedrijfsimago. Mooi en logisch, toch?!

Maatwerkadvies

Ben je voornemens om grote stappen te zetten m.b.t. elektrisch laden? Ben je op zoek naar een brede oplossing die langdurig toepasbaar is? Met de innovatieve laadoplossingen van Ecotap verzeker jij je van oplossingen voor een lange termijn. Wil je meer weten over de nieuwste uitvoeringen en mogelijkheden. Benieuwd ook naar maatwerk? Neem vandaag nog contact op via 31 (0) 411 – 210 210 of info@ecotap.nl.

In 4 eenvoudige stappen zakelijk laden geregeld

 1. Gratis adviesgesprek
  Via onze helpdesk – +31 (0)411 74 50 20 informeren we je graag over de bijzonderheden o.b.v. jouw situatie en verwachtingen.
 2. Locatiecheck
  Na verstrekking van jouw postcode brengen we graag de dichtstbijzijnde dealer/ installateur bij jou in beeld.
 3. Offerte
  Via de Ecotap dealer/ installateur ontvang je z.s.m. een concreet voorstel o.b.v. de door jou verstrekte informatie en aanbevolen uitvoering.
 4. Installatie
  Na beantwoording van eventuele vragen en schriftelijk akkoord op de offerte wordt de installatie van jouw Ecotap laadoplossing(en) ingepland en uitgevoerd.

Veel gestelde vragen

Als je actief bent in het zakelijke segment, dan valt er bij Ecotap veel te kiezen. Daarbij is het wel van belang om een inschatting te maken van het aantal beoogde gebruikers en de bezoek-/ laadtijd. Op deze wijze ontstaat inzicht in de te verwachten bezettingsgraad en bijbehorende oplossing. Wordt het één of meerdere enkele laders, duoladers of snelladers? Oplossing aan de wand of als zuil? Samen selecteren we de best passende oplossing.

Zowel de bemanning van de Ecotap Helpdesk als onze gecertificeerde installateurs zijn bekend met de geldende wet- en regelgeving. Samen maken we inzichtelijk welke voorwaarden en regels voor jouw situatie aan de orde zijn. Plaatsing geschiedt dus alleen als alle seinen op groen staan. Vervelende verrassingen zijn bij Ecotap uitgesloten.

Er zijn natuurlijk minimale voorzieningen vereist om het elektrisch laden mogelijk te maken. Afhankelijk van de gekozen laadoplossing o.b.v. de beoogde bezettingsgraad kan vastgesteld worden of jouw huidig energienetwerk al in voldoende mate kan voorzien. Mocht dit onverhoopt ontoereikend zijn, dan stellen we dat vast en via onze gecertificeerde installateur in de regio zal vervolgens bestudeerd worden welke aanvullende voorzieningen vereist zijn. Je ontvangt daartoe dan in voorkomend geval een passend voorstel.

Bij Ecotap zijn (snel)laders verkrijgbaar die universeel inzetbaar zijn voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMo of CCS aansluiting. Daarmee wordt ongemak bij de bezoeker(s) voorkomen en kan iedereen jullie locatie weer opgeladen verlaten.

De snelheid waarmee een elektrisch voertuig volledig opgeladen wordt, heeft te maken met de gekozen (snel)lader, maar zeker ook met het lokale stroomnet. Deze kunnen qua capaciteit flink verschillen, en dat zegt ook heel veel over de laadsnelheid. Is bij voorbeeld een 3-fasenaansluiting aan de orde, dan verloopt het transport van de elektriciteit uiterst vlot. Voorwaarde is trouwens wel dat het voertuig e.e.a. ook vlot kan transporteren.

De laadoplossingen worden standaard uitgevoerd in de kleuren en met de beelddragers van Ecotap. Is de uitvoering gewenst in de eigen kleuren, met of zonder eigen logo, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het type oplader én het aantal waarvoor je kiest, gelden er meerkosten. Informeer er gerust even naar.

Laadpalen voor alle elektrische vervoersmiddelen

Ecotap duoladers

Ecotap snelladers

Schrijf je nu in voor EcotapNews