Vacatures

Gemotiveerde Service/Elektromonteur(S) (40 uur)

Zelfstandige en gemotiveerde Service/Elektromonteur (40 uur)
Bedrijf: Ecotap is de nummer één van oplaadpunten voor elektrisch vervoer.
Door de groei van ons bedrijf en uitbreiding van ons assortiment zoeken wij een allround Elektromonteur.

FUNCTIE-INHOUD:
Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het onderhoud aan onze oplaadpunten. Buiten het oplossen van storingen, bestaat een deel van de werkzaamheden uit het aanpassen van deze oplaadpunten. Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze laadproducten.
Jij bent naast je technische kennis een teamplayer en je weet om te gaan met flexibele werktijden.

FUNCTIE-EISEN:
De kandidaat waar wij naar op zoek zijn heeft bij voorkeur een afgeronde MTS-opleiding. Ruime kennis op het gebied van elektrotechnische installaties en laagspanningsinstallaties. Je bent innovatief in het zoeken van oplossingen. Je kunt goed zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder werk je gestructureerd en resultaatgericht. Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs en een veiligheidscertificaat VCA.
Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE
Met name worden ook oudere medewerkers of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verzocht te solliciteren.
Voor nadere details over deze functie kun je bellen met de heer Peter van der Putten: 0411-210210. Interesse? Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: Ecotap BV, Industrieweg 4, 5281 RW Boxtel, t.a.v. Peter van der Putten. E-mailen kan ook: info@ecotap.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.