TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Tim Cook: auto-industrie is klaar voor ‘enorme verandering’

Gaat Apple, net zoals Google, een eigen auto maken? Tim Cook, de ceo van het bedrijf, wilde daar gisteravond niet veel over kwijt maar zij ook geen nee. Volgens hem komt er wel een enorme verandering aan voor de auto-industrie.

Moderne auto’s worden vanaf het chassis helemaal opnieuw uitgevonden, en software gaat een hele grote rol spelen in auto’s van de toekomst, zei Cook tijdens een evenement georganiseerd door zakenkrant de Wall Street Journal. Ook benadrukte hij dat zelfrijdende auto’s en de omslag van benzine naar elektrisch rijden steeds belangrijker worden voor de auto-industrie.

“Het lijkt erop dat er een enorme verandering zal plaatsvinden in die industrie, een enorme verandering”, zei Cook volgens tech site Re/Code. “Misschien ben je het daar niet mee eens. Maar dat is wat ik denk.”

En die Apple-auto dan?

Cook weigerde te reageren op berichten waarin wordt geclaimd dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een elektrische auto die al in 2019 rond zou kunnen rijden. Het bedrijf is eerder druk bezig om de “iPhone-ervaring” naar de auto te brengen met CarPlay, een systeem waarmee gebruikers via hun dashboard makkelijk toegang hebben tot iTunes en het navigatiesysteem van hun iPhone zonder hun telefoon aan te raken.

“We zullen zien wat we in de toekomst gaan doen”, zei Cook, gevraagd naar de auto-plannen van het bedrijf. En met dat antwoord liet hij de deur wagenwijd open voor de komst van een Apple-auto.

 

 

Bron: ANP

By | 2015-10-21T07:29:40+00:00 oktober 21st, 2015|Categories: Algemeen Nieuws, Innovatie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment