Vernieuwde Range Rover nu ook als Plug-in Hybride

Meer dan ooit staat Range Rover voor het summum van luxueus reizen. Een model dat bijna vijftig jaar geleden is gepresenteerd voor gebruik in zowel het terrein als op de openbare weg is geëvolueerd tot een ongeëvenaard luxe SUV. De nieuwe Range Rover gaat opnieuw een stap verder met nog meer luxe en verfijning. Er komt een Plug-in Hybride-variant die hoogstaande prestaties koppelt aan efficiënt brandstofverbruik. Het interieurdesign is naar een exclusiever niveau getild, zowel qua comfort als technologie.

Plug-in Hybride Range Rover P400e

Na de introductie van de nieuwe Range Rover Sport Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) afgelopen week presenteert Jaguar Land Rover nu de Range Rover P400e. Deze efficiënte Plug-in Hybride verbindt duurzaamheid aan prestaties door een combinatie van een 221 kW (300 pk) sterke 2.0 liter viercilinder Ingenium benzinemotor en een 85 kW (116 pk) sterke elektromotor. De aandrijflijn is goed voor een totaal systeemvermogen van 297 kW (404 pk, verbrandings- en elektromotor leveren hun maximumvermogen niet tegelijk) – die aan het wegdek wordt overgedragen via permanente vierwielaandrijving – en zorgt voor een acceleratie van 0-100 km/uur in 6,8 seconden en een topsnelheid van 220 km/uur.

Met een imposant koppel van 640 Nm staat de nieuw aandrijflijn garant voor dynamische prestaties met de traditionele Range Rover-capaciteiten, comfort en verfijning. Dankzij de gedeeltelijk elektrische aandrijving stoot de Range Rover P400e slechts 64 g/km CO2 uit op de gecombineerde NEDC-cyclus. De maximale puur elektrische actieradius bedraagt 51 km. Dit betekent dat kopers van Land Rovers vlaggenschip voor het eerst het genoegen kunnen ervaren van emissievrij rijden.

 

 

By |2017-10-11T11:29:36+00:00oktober 11th, 2017|Algemeen Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Vernieuwde Range Rover nu ook als Plug-in Hybride

About the Author: