TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

VW brengt studiemodel van EV-busje

Volkswagen presenteert op de Consumer Electronics Show in Las Vegas een studiemodel van een toekomstige EV. Volgens de fabrikant markeert het model een nieuw tijdperk van betaalbare lange afstand elektromobiliteit.

Volkswagen presenteert op de Consumer Electronics Show in Las Vegas een studiemodel van een toekomstige EV.Zoals het ernaar uitziet, komt Volkswagen met een studiemodel van een elektrisch aangedreven busje of MPV. Wellicht een vervolg op de eerder getoonde Bulli Concept of de Transporter e-Co-Motion.Behalve een elektrische auto presenteert Volkswagen ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van in-car infotainment en -bediening. Zo zijn de innovaties uit de Golf R Touch – die debuteerde op de CES 2015 – verder ontwikkeld en toepasbaar in meerdere modellen.

De Consumer Electronics Show in Las Vegas wordt beschouwd als een belangrijke barometer van de nieuwe trends op het gebied van digitalisering en consumentenelektronica.

Bron: www.automobielmanagement.nl

About the Author:

Leave A Comment