TEL: +31 (0) 411 74 50 20

HELPDESK

Om ervoor te zorgen dat u snel weer kunt laden is onze helpdesk 24/7 bereikbaar om storingen van uw laadpunt(en) zo snel mogelijk op te lossen.


TEL: +31 (0) 411 74 50 20

test 1

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Zonne-energie voor elektrisch rijdende auto’s in Zwolle

Op verzoek van buurtbewoners is er in de Zwolse wijk Stadshagen een laadpaal geplaatst voor elektrische auto’s die stroom levert uit zonne-energie.

De laadpaal staat op de parkeerplaats van de Meanderhof. De energie komt van zonnepanelen die elektriciteit leveren aan gemeenschappelijke ruimten. Omdat het licht overdag niet vaak brandt gaat de meeste elektriciteit naar het openbare net. De buurtbewoners wilden die energie gebruiken voor het opladen van elektrische auto’s. Op die manier dragen ze bij aan het stimuleren om meer elektrisch te rijden.

Ze werkten het plan voor de oplaadpaal uit en kregen een éénmalige subsidie van de gemeente Zwolle. Dit op voorwaarde dat iedereen die elektrisch rijdt er gebruik van mag maken.

Voor zover bekend is het de eerste oplaadpaal op zonne-energie die op initiatief van buurtbewoners is gekomen.

 

Bron: http://www.rtvoost.nl/

About the Author:

Leave A Comment